Informació del curs

Aula Interior: Un curs per transformar la teva vida. Un curs anual de creixement personal i despertar espiritual per viure amb plenitud. En la línia d’Antonio Blay, Anthony de Mello i Gerardo Schmedling.

OBJECTIUS:

El curs vol transformar la pròpia vida. Ajuda a la recerca de la veritat. La conseqüència és la llibertat, la felicitat i la vida en plenitud. Al curs es treballa per superar els cercles vitals que ens atrapen: la programació, ego o personatge. S’ofereixen eines pràctiques integrables a la vida quotidiana. La línia de treball es basa en les propostes d’Antonio Blay, Anthony de Mello i Gerardo Schmedling.


METODOLOGIA:

El curs és una unitat i dura nou sessions presencials intensives d’octubre a juny. A cada sessió hi haurà espais: d’informació d’introspecció per comprovar que la informació és certa a nivell personal d’exercicis pràctics individuals i en grup de propostes concretes per dur a terme durant la vida quotidiana Entre les sessions hi trobareu el suport següent: el correu electrònic el dossier de treball que resumeix la sessió un butlletí setmanal/quinzenal resolució de dubtes àudios i vídeos d’aprofundiment al blog del curs.


PROGRAMA DEL CURS:
  • Octubre: Com créixer interiorment de forma equilibrada. Visió global del treball.
  • Novembre: Descobrir una part de la nostra programació o personatge: el nostre jo-idea.
  • Desembre: Descobrir l’altra part de la nostra programació o personatge: el jo-ideal.
  • Gener: Assolir una síntesi personal del nostre personatge o programació.
  • Febrer: Feines individualitzades per escapar del personatge o programació.
  • Març: Reeducació de l’inconscient energètic: alliberar-se de la ràbia i la ira.
  • Abril: Reeducació de l’inconscient emocional: recuperar la independència emocional.
  • Maig: Reeducació de l’inconscient intel·lectual: pensar més enllà de les categories social.
  • Juny: Connexió amb la Transcendència.

CALENDARI, HORARI I LLOC:


LLEIDA DIUMENGES

Horari: el curs comença puntualment a les 11 i acaba cap a les 19 hores.

Lloc: Espai Medic CIUTAT JARDI – Av. Alcalde Rovira Roure, 103 (aprop Hospital Arnau Vilanova). Lleida.

Sessions: diumenge 22 octubre, diumenge 19 novembre, diumenge 17 desembre, diumenge 21 gener, diumenge 18 febrer, diumenge 11 març, diumenge 8 abril, diumenge 6 maig, diumenge 3 juny

…………………………………………….

BARCELONA DISSABTES

Horari: el curs comença puntualment a les 11 i acaba cap a les 19 hores.

Lloc: Espacio Elsa. Carrer de la Marina, 132. Barcelona.

Sessions: dissabte 7 octubre, dissabte 11 novembre, dissabte 2 desembre, dissabte 13 gener, dissabte 10 febrer, dissabte 17 març, dissabte 14 abril, dissabte 12 maig, dissabte 9 juny.

…………………………………………….

BARCELONA DIUMENGES

Horari: el curs comença puntualment a les 11 i acaba cap a les 19 hores.

Lloc: Espacio Elsa. Carrer de la Marina, 132. Barcelona.

Sessions: diumenge 8 octubre, diumenge 12 novembre, diumenge 3 desembre, diumenge 14 gener, diumenge 11 febrer, diumenge 18 març, diumenge 15 abril, diumenge 13 maig, diumenge 10 juny.

…………………………………………….


PREU:

No s’exclou ningú per motius econòmics: cada persona paga conforme les seves possibilitats. El preu no ha de ser l’excusa per no fer el treball interior. El curs té un cost mensual estàndard de 60 euros mensuals per persona. Les persones amb dificultats econòmiques paguen menys, s’aconsella pagar un mínim de 10 euros al mes per cobrir despeses. Les persones amb ingressos econòmics elevats, poden pagar una mensualitat superior. El curs, com és lògic, pot abandonar-se en qualsevol moment. Com es paga mensualment, no existeix cap pressió al respecte, perquè el curs no és una obligació, sinó una oportunitat que t’ofereixes a tu mateix/a.


MATERIAL NECESSARI PER FER EL CURS:
  • Llibreta per prendre apunts

ÚLTIMES CONSIDERACIONS:

El curs és una oportunitat per treballar intensament la pròpia transformació. Serà un procés joiós, però no evitarem els temes difícils. Al contrari, mirarem als ulls a les dificultats després d’enfortir-nos, d’aquesta manera podrem superar els límits que ara ens empresonen. Per tant, serà un procés joiós i intens. Tanmateix, el curs no és útil per a persones que el fan sense la intenció de conèixer-se i només volen resoldre un únic problema concret: una por, un problema de timidesa, un problema de relació…

Des de la meva perspectiva només hi ha un únic problema que origina tots els altres: no conèixer-nos en la nostra essència. Aquest és el nucli del curs: descobrir profundament qui sóc i expressar-me joiosament. Les persones que em coneixeu sabeu que dic les coses suaument, però sense embuts; el curs serà gradual, però profund. Anirem a l’origen dels problemes, al nucli de la nostra realitat. El ritme de cada persona serà respectat, però us convido a implicar-vos intensament. La recompensa no tindrà preu.

Et convido a assistir-hi. Tu tens l’última paraula.

Sóc aquí pel que necessitis,